Olá!

Hej, Idag ska jag vara med Moa och kanske Emil om han svarar. Så jag har inte något speciellt att skriva today.. Nej jag såg precis att Moa ska sluta blogga! :( Varför? hennes blogg var jätte aktiv! Moa jag älskar dig! Aa just det Moa hon gjorde världens bästa video till mig länkar den http://www.youtube.com/watch?v=UeMkPT0Nx4A Jag började fan gråta (Lyckotårar) :)
Nu ska jag stryka min tröja bättre och sen vet jag inte! Ses

Garderob KLAR!

Cho, Nu har jag städat min barderob. Den blev bra! Ska lägga ut en bild snart ;) Jag fick lite nya kläder idag en blus (Jag har bild på den också) Och lite underkläder. Och en sak jag blev glad för Moa och Jennifer fattar nog vad jag menar! Så nu ska jag lägga ut bilderna på blusen/linnet och min garderob.
Blusen ganska söt från: Lindex 179 :-
Min garderob. Minns ni hur den såg ut förut, bilden är fortfarande skev men ni ser ändå hoppas jag!
Jennifers blogg:http://jennifermwensund.blogg.se/
Moas blogg: http://attfinnas.blogg.se/
Älskar er båda!! Och alla andra! men vi ses imon :)

Vaknat

Hejsan, nu har jag precis vaknat. Vi ska kolla när pappa springer Lerumsloppet idag. Egentligen skulle jag och en kompis till Allum och shoppa fast jag är pank och jag fick inte :( Min mobil laddades ur, och nu hittar jag inte laddaren.. Nu ska jag ta på mig, Fast vi ses kanske ikväll ;)

Äter Frukt och bär!



Fredag!

Jaa! Fredag idag + Vi har ledigt på måndag och tisdag :) Hmm.. Ved har jag gjort idag, Jo just det vi har sprungit Varlborgsloppet ;) Mitt och Moas ( attfinnas.blogg.se ) Mål var 8 varv fast det blev bara 5 ;) fast vi var duktiga, Vi sprang 4 varv utan att stanna sen gick vi hala 5:te :) Nu ska jag bara chilla vid datorn och Skypa!
Hejdå :)

Dans!

Hajj, jag och Moa (http://attfinnas.blogg.se/) Har precis haft dansuppvisning! Det var kul :) fast första uppvisningen gjorde främmre raden lite fel.. Jag stog i främmre raden Haha! Nä men vi skulle typ snurra runt fast vi stog stilla tills våran dansfröken kollade på oss hehe.. ;) Just det jag skulle inte blogga idag, Fast det blev så ändå. För om jag städade rummet fick jag ;) Här får ni en bild på mig :)


Och en på min garderob..

Fin va..? As stökig. Alla bilder blev lite åt fel håll, Men vrid lite på huvudet så går det nog :)

Välkommen till min nya blogg!

Hej, nu har jag startat min blogg. Jag ska försöka vara så aktiv som möjligt :) Jag kommer troligtvis inte skriva på onsdagar och torsdagar, För då får jag ej sitta vid datorn :/ Jag kommer lägga ut bilder också så ni får se typ "Dagens autfit" Ibalnd kanske på mina kompisar och sånnt :) Några bloggar jag beundrar är Kissies blogg och fokis, Fast Kissie är aktivare tycker jag ;)

Nu ska jag plåta mig själv med kameran. Det kanske blir så att ni får se någon bild på fredag..

Just det det är Varlborgsloppet (Stavning) på fredag.. Aj aj det glömmde jag..

 

Hejdå :)


RSS 2.0