Hajjsan :)

Hej idag har jag varit med Moa vi satte och kollade på kläder online jag kan visa lite av det vi hittade och ville ha innan :)
Med  
Och sen vill jag ha dessa två klänningar :)
Och denna  Fast i lila :)
Sen hittade jag en bikini jag ville ha också
Snyggt eller sen var det fler saker som jag inte orkar ladda upp :) ♥
Bye

har blivit dålig på att uppdatera :(

Nu räcker det let's go rock!! Nu ska jag uppdatera mycket mer! Eller vad tycker ni? Jag har märkt att jag har fått dåligare statistik :( Inte bra jag vill ha så många som det går!! :) Fattar fortfarande inte vad remby är :I Åh det måste blir varmt imorgon jag vill ha shorts och bli lite brun ;) I have too :) Ska äta thai-mat snart Yammy :) Hittar inte ängelska läxan mamma kommer la bli skitsur :I Bye ♥

Remby?

Det har kommit något nytt till blogg.se Remby? vad är det? Jag kollade på videon men jag fattade ingenting. Får men en header eller ett inlägg? För det går ju inte att skriva något. Men, men idag har jag varit i skolan :( Inte kul! Fast imon är det TOOORRPPAA!! Jippie längtar :) ♥ Fy det är äckligt varmt idag! Jag sitter och klibbar fast mig i soffan usch! nä nu orkar jag inte skriva mer. image description Oh vad gott kunde inte ladda upp bilden  i lördags men detta var det godaste :) Polka och och fanta (Strawberry and kiwi) Det var helt gudomligt! ♥
Bye

Uppdatering! ♥

Olá uppdaterning idag. Har varit på dans :) Med världens bästa Moa! ♥ Vi har badat det var ganska kallt men efter ett tag blev det varmare. Och på vägen hem, Ja då du. Du vill inte veta allt som hände ♥ Nej men det hände en del pinsamma saker :I Hittat ett jätte kul fotopogram Länk: http://www.picmonkey.com/ Älskar det man kan sminka sig själv och sånnt + att drt ser hyfsat verkligt ut. Ska kolla hur jag ser ut i blont hår nu ♥ Well bye bye Amigos :)

Åska

Japp nu åskar det ute men det är ända jätte varmt. Jag kanske ska bada idag iaf! För jag har längtat efter det hela dagen, det var typ 30 grader :) ❤ men nu ska jag åka och handla ❤


Fu på mig!

Nu har jag varit dum igen och inte skrivit på ett tag. Jag skulle göra det men de fanns inget nätverk då så det var inte så lätt! Jag hade bilder också på lite av det jag köpte den dagen men det var för för många så det gick inte :/ ❤Bye❤


Ny dag idag!

Hej nu har jag precis vaknat jätte skönt! Första gången vaknade jag av fågelsång och andra gången vaknade jag av regn ❤ det är skönt att kunna vara lite aktivare eftersom jag sitter vid pappas telefon en del. Jag kan göra inlägg lite då och då. Bye💜


Ingen uppdatering på ett tag :/

Japp nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg på bloggen, och det säger jag förlåt för :) Gillade ni videon? Det blev en länk för det dröjde jätte länge innan den laddades upp. Fast sen hjälpt Jennifer oss :) eftersom jag gör inlägg från pappas telefon så orkar jag inte skriva så mycket. heddå : )


Video blogg!!!! ♥

http://www.youtube.com/watch?v=T2vvXH1w3a0 Sry för länken! ♥
Spetslinne från Lindex 179:- kr
Datan laggar..... Igen... Men kort kommer på de andra kläderna ♥
Puss Puss !! ♥♥

Arrgghh!!

Azzå det går inte att ladda upp videon. Den är på 2% och jag är suttit och väntat i en halvtimme eller något :( Men Jag hittade iaf inte min skolväska så jag fick visa vad jag hadde köpt idag, Och efterssom det inte gick att ladda upp så skriver jag vad jag har köpt. Okej jag har kopt: Skolavslutningsklänning, lösår (Clipon), strumpor, shorts och en jätte skön hood! På hooden står det ML jag tänkte inte på det fört men sen kom jag på att enligt mig står det för Moa och Lisa :P Det kanske inte blir en video på ett tag i alla fall :'( Men bye bye :)

Allum!

Hej, Idag ska jag till Aluum och shoppa loss, Jag hittade lite saker jag vill ha. Jag vet inte ifall de finns på allum men de är snygga! Jag visar bilderna snart. Jag ska shoppa löshår i coola färger/mönster. Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg men sen råkade jag trycka på fel knapp när jag skulle lägga till en bild så allt försvann :( Iaf jag kan visa bilderna nu.
Snygga eller hur?



Coolt mönster!



Jag älskar dessa skor!!

Visst var de coola? Well  nu ska jag gå och göra iordning mig :) Bye!

Seriöst :/

Förlåt men jag orkar inte lägga ut en video idag, men imorgon kanske. Jag vill inte lova (igen) För jag ska till Allum, Men OM jag gör det visar jag också sakerna jag köpt :) Okok? Jag vill ha nya kläder! Lägger ut lite bilder på saker jag vill ha. Detta är inte allt jag vill ha.
'
Det var lite skaer jag ville ha. Jag älskar dessa kläder :)
Nu var det mat så ses ;)

Lägger ut video ikväll! :)

Jupp, jag ska lägga ut video ikväll eller i alla fall senare på dagen. Det kanske blir när jag inte har något att göra heller. Jag kom precis hem från en kort skoldag.. Skönt! Har ni tänkt på en sak alla bilder man gör i svartvitt och typ sepia blir snyggare än normal enligt mig iaf. Nu ska jag duscha as ofräsch känner jag mig :( Ses

Hemma!

Cha! Nu kom jag precis hem från uppvisningen med kulturskolan allt gick bra, Vad jag såg i alla fall! Jag van en stor mjölkchoklad på choklad hjulet :) Det fanns vanlig, schweizernöt och jordgubb. Jag tog jordgub ofc! Det ver en ny smak ;) Sen stod jag och Moa i Cafét det blev helt knökat men det gick bra tillslut :) Nu ska jag skypa med Moa ses..

Gomorron!

Olá idag ska vi till kulturskolan igen ;) Fast jag tror vi ska öva på strora scenen, Alltså dergårds teatern :) Imorgon tror jag jag lägger ut min första video !Spännande! Hoppas att det är några som har längtat iallafall, Snart ska jennifer komma cóch hämta mig om typ 6 min men jag ska göra iordning det sista nu så ses vi :)

Skypar!

Skypar med, Alice, Gabriel, Edwin och Mathilda nu gick Edwin :I Whatever, jag har precis varit på dans ;) As varmt, Man skulle ha ngt jävla skynke på sig trögt :I nej men jag orkar inte mer.. Ska jag gå och dö? Nä inte nu :) Fast seriöst jag orkar inte skriva mer nu satte vi se ;)

Lovar att lägga ut en video snart!

Hej, Jag har bestämmt mig för att lägga ut en video på min blogg. Jag vet inte när den kommer men innan månaden är slut det kan jag lova! Jag tror jag ska göra en video om vad jag har i min skolväska. Jag har testat några gånger fast det harinte gått så bra. En gång var jag nästan klar fast då stängdes datorn av, Ingen aning varför. En annan gång gjorde jag med kameran fast då råkade jag pausa så halva videon filmades inte :/ Nu ska jag duscha.. Sköööönt!..
Dans imon :)

Sorry!

Ojj förlåt. Jag har inte skrivit i bloggen på ett tag nu, men jag hoppas att ni fortsätter läsa! Imorgon ska vi till kulturskolan med skolan. Där ska vi sjunga. Jag vet inte ifall jag och Moa ska dansa men jag får la se. Fast nä det ska vi inte, Whatever jag uppdaterar det i sånna fall! Och då är det torp disco den 25/5 Moa är helt CrAzY! Hon typ bombaderade mig med sms och skrev "Det är torp OMG!!" Och det finns en jag vill att hon ska dansa med! Jag ska inte nämna namnet :) Nu ska jag sluta, Men vi ses Ihope.. <3

Pizza!

Hajj, detta blir ett kort inlägg. Nu ska javg äta pizza + Jag är as glad före är helg nu!! Och vi slutade halv 11 idag, Jag kom hem 11:45 as skönt! Kom på att det var ett tagsedan jag la ut en bild ska försöka bli lite bättre på det :) Ojjsan nu ska jag upp och ta ut pizzan.
Ses :)

Dance!

Jepp nu har jag varit på dans med Moa igen, Och nu när det är så varmt ute så blir man ofc skit törstig och varm, Så vi frågade ifall vi fick en isglass eller ngt... Fast det fick vi inte, men pappa lovade oss att vi skulle få det någon annan dag efter dansen :) Just det det är juh fredag i morgon!! I LOVE FRIDAY!!:D Fast vi ska på brandstationen i morgon, Inte det roligaste men ändå något  ;)
Nu ska jag käka och sen ska jag kanske duscha :P

Behöver nytt smink!

Hajj, Kom på att jag behöver nytt smink iaf lite, Ögonskugga behöver jag inte bara vissa färger och de har jag. Mascara har jag två/tre st. Moa tycker jag ska köpa ett läppstift som är färgen "Aprikos" Det har jag lovat henne att köpa, Så det ska jag göra! Sen har jag Compact powder nr. 15 haha lite brunt men om man tar lite så går det :-) Kom just på att jag måste duscha. Så jag måste gå nu ses :-)

Sommar idag

Idag har det serri varit sommar! Jag har varit ute hela dagen i shorts och linne. Utan att frysa ett dugg! Det var jätte skönt ;) Jag har badat benen det var kallt värre! Fast det var ändå 30 grader i solen! NU stängs datorn av snart så jag måste skynda mig vi ses imon i hope ;)

Morning!

Hej, Jag var dum och glömmde att skriva i söndags tror jag och i måndags :/ Men nu skriver jag i alla fall. Men igår var jag och Moa med varandra, Vi hade sovit över från söndag till måndag. Så vi stack till Lindex och kollade, Vi hittade lite saker :) Och nu Skypar jag med min kusin, hon prasslar med sitt jä*vla papper hela tiden. DET ÄR JÄTTE STÖRANDE!! Nu efterssom det är fint väder ska jag och the family äta frukost ute ;)
Bye :)

RSS 2.0